top of page

Katso promovideoni

Ernest Lawson, Näyttelijä

"Sä todistit, et taikuus ei pelkästään hämmästytä, vaan myös herkistää. Kiitos siitä!"


 

Thu Pham, Aalto

"Our team booked Markus for the Staff Christmas party and it was amazing. Markus really knew how to engage his audience and did some awesome magic tricks to entertain the party. A magic show is definitely a must have for such a magical time as
Christmas!"

John Torva

"Olen käyttänyt Markuksen palveluita useissa yritystapaamisissa. Hän on antanut kaikkiin tapahtumiin lisämausteen minimityöllä ja vaatimuksilla meidän puoleltamme. Suosittelen lämpimästi."

Minä Talent Suomessa

Taikatemppeli YLE:ssä

KUKA OLEN?

Mun nimi on Markus Tervo.

 

Olen opiskellut taikuutta viimeiset 17 vuotta. Opiskelin välissä myös matematiikkaa yliopistossa, mutta kuuntelin sydäntäni ja ryhdyin ammattitaikuriksi!

 

Mitä taikuus sitten on? Mun mielestä se on tunne, tai oikeastaan muistutus jostain, mikä asuu syvällä jokaisessa meissä. Taikuus avaa kanavat, yhdistää heimon ja hemmottelee sisäistä lasta. ​Kokemuksena puhtaan hämmästyksen tunne on ihana lahja saada. 

 

Kaiken lisäksi, kun taikuuteen yhdistää komiikkaa ja teatteria, on meillä viihdettä vailla vertaa!

 

Jos missio on se syy, mikä saa aamulla nousemaan sängystä, niin silloin mun missio on tuoda maailmaan lisää valoa - ja valitsemani työkalu tähän on taikuus!

 

​Kaikki se pitkäjänteinen työ, jonka olen nähnyt taiteeni eteen, tarjoaa minulle hienon mahdollisuuden antaa sinulle lahjan - kokemuksen, johon haluat palata yhä uudestaan. 

 

Haluaisitko uskoa taikuuteen?

Aapo Rainamo

"Markus Tervo on todella osaava, asiallinen ja ennen kaikkea viihdyttävä taikuri! Sopivaa viihdykettä niin lastenjuhliin kuin aikuisempaa hauskuuttamista kaipaaviin juhliin, kuten pikkujouluihin."

Seidi Pohja

“Pirteä, hauska ja talenttia sisältävä esitys!” 

Pauliina Löytty, Fluido

"Markuksen taikuus teki tapahtumastamme unohtumattoman! Hämmästyttävät temput yhdistettynä huumoriin ja vuorovaikutukseen loivat mahtavan ilmapiirin. Ammattitaitoinen ja luotettava esiintyjä, suosittelemme lämpimästi! Kiitos ilahduttavasta illasta!"
bottom of page