top of page
f1e85b27-08a7-4817-b890-2c133f9ae3c8.jpg

Suomen hurmaavin taikuri pikkujouluihin?

Suunnitelmissa taianomaiset pikkujoulut, jotka muistetaan vielä ensi vuonnakin?

6-kertainen taikuuden Suomen mestari Markus Tervo kietoo pikkujouluyleisön pauloihinsa taikuudella, jota kukaan muu taikuri maailmassa ei esitä. Markus on luottovalinta, kun halutaan ikimuistoinen taikuri pikkujouluihin.

Katso promovideoni

Markuksen esitys tarjoaa taianomaisia hetkiä, vaikka olisitkin katsonut kymmeniä taikaesityksiä aiemmin. Kutkuttavien taikatemppujen lisäksi palkittu taikuri nostaa pikkujoulutunnelman kattoon kymmenen vuoden aikana hioutuneella lavakarismallaan. Luvassa on siis pikkujouluesitys, joka hurmaa ennalta-arvaamattomilla tempuilla ja hellii nauruhermoja hulvattomalla, mutta tilanteeseen sopivalla huumorilla. Ikimuistoiset juhlat on erinomainen syy kutsua taikuri pikkujouluihin!

3 loistavaa syytä tilata taikuri pikkujouluihin:

Markus on ilahduttanut yleisöä sadoissa pikkujouluissa niin suomeksi kuin englanniksi.

Taikuri pikkujouluihin suomeksi tai englanniksi

Tilaa palkittu taikuri pikkujouluihin nyt ja säästä -20 %

Taikuri Markuksen esityskalenterista löytyy vielä muutamia vapaita aikoja pikkujoulukaudelle. Tilaa taikuri pikkujouluihin ennen marraskuun 2023 loppua ja saat huikean 20% early bird -alennuksen. 

Taikuri pikkujouluihin
SM-tasoiset taikaesitykset voidaan toteuttaa pikkujouluissa joko lavaesityksinä tai lähitaikuutena eri seurueiden pöydissä vieraillen. Yleensä esitykset kestävät 60 min, mutta voimme luoda myös pidemmän kokonaisuuden toiveidesi mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!
bottom of page